1. Dicht tot 28 april, meer spoedbehandelingen

  Mondzorgcentrum de Lind & Restyle your Smile heeft besloten de deuren nog gesloten te houden tot 28 april. In de komende weken gaat de tandartspraktijk wel de criteria voor ‘spoedbehandelingen’ versoepelen. ‘Omdat wij het onverantwoord vinden om essentiële mondzorg nog langer uit te stellen.’
  Dicht tot 28 april, meer spoedbehandelingen

  Door Team Mondzorgcentrum de Lind & Restyle your Smile

  ‘Zeer geachte klant van Mondzorgcentrum de Lind & Restyle your Smile,

  Graag willen wij u opnieuw een update geven rondom de heropening van onze praktijk. Zoals u wellicht in de media heeft vernomen is er inmiddels een regeling voor financiële tegemoetkoming voor tandartsen en andere 2e-lijnszorgverleners. Helaas is deze regeling voor de meeste tandartsen niet toegankelijk of volstrekt onvoldoende om de lopende kosten te dekken. Onze beroepsgroepen voeren dus nog altijd verder overleg met NzA, ZN en VWS. Afhankelijk van de uitkomst hiervan volgt voor ons een nieuw advies voor heropening. Concreet wil dit zeggen dat wij op dit moment nog altijd in onzekerheid verkeren over wanneer wij weer mogen openen/behandelen.

   

  Wij hebben daarom besloten om de richtlijnen van onze overheid te volgen en onze deuren toch gesloten te houden tot 28 april. In de komende weken zullen we wel de criteria voor ‘spoedbehandelingen’ versoepelen omdat wij het onverantwoord vinden om essentiële mondzorg nog langer uit te stellen.

   

  Wij willen nogmaals benadrukken dat wij niet onze deuren gesloten hebben omdat de tandartspraktijk een plaats is waar besmettingsgevaar groter is dan elders. In tegendeel; wij werken immers al jaren volgens de richtlijnen van infectiepreventie. We hebben onze deuren gesloten om onze maatschappelijke bijdrage te leveren aan het ‘flattenthecurve’. Als wij u weer gaan behandelen bent u bij ons dus in veilige handen, onze medewerkers werken ook alleen wanneer zij zelf gezond zijn.

   

  Als u de komende weken bij ons een afspraak heeft, of als u een afspraak had die we hebben moeten annuleren, dan nemen wij in de komende weken contact met u op. We gaan in overleg met u een nieuwe afspraak inplannen. We zullen u telefonisch ‘screenen’ om te kunnen bepalen of u tot een risicogroep behoort. Ook in de praktijk nemen we voorlopig een paar extra voorzorgsmaatregelen waarover we u in detail zullen informeren als we u bellen. De praktijk is elke werkdag op de bekende telefoonnummers bereikbaar voor overleg of het maken van een afspraak.

   

  Het maken van de nieuwe planning is voor ons een immense uitdaging; u kunt ons hiermee enorm helpen door flexibiliteit in uw planning en een goede bereikbaarheid; dus heeft u een nieuw of ander telefoonnummer of hebben wij nog niet uw (juiste) mailadres, geeft u dit dan aub aan ons door. Ook helpt u ons enorm als u probeert ons zo mogelijk te bellen tussen 10.00 en 12.00 uur om zodoende onze baliemedewerkers te ontlasten.

   

  Dank u wel voor uw medewerking, uw begrip, uw flexibiliteit en uw loyaliteit. Wij kunnen niet wachten om u weer als vanouds van dienst te zijn.

  Zorg en ben lief voor elkaar!’

  Dinsdag 07 april 2020
  PrinsenbeektandartsMondzorgcentrum De Lind & Restyle your smilecorona
  Dicht tot 28 april, meer spoedbehandelingen
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.