Groenrijk 728 online
 1. Dansmarietjes op TikTok en Instagram

  Nu prins en hofdames hun eigen online kanalen hebben gelanceerd tijdens het elfde van de elfde-weekend, kunnen de dansmarietjes van de BAK van Boemeldonck natuurlijk niet achterblijven. De zeven jonge danstalenten geven op hun eigen TikTok-account en Instagram-kanaal een uniek kijkje achter de schermen.
  Dansmarietjes op TikTok en Instagram
  (Foto: BAK van Boemeldonck)

  Door Maartje van Hees

  De dansmarietjes nemen je in het seizoen 2021/2022 mee achter de schermen van hun karnavalsavontuur! Van beelden van repetities en grappige TikTok-dansjes tot unieke beelden van de BRAK-zitting en leuke momenten in de Boemeltrein. 

   

  De nieuwe kanalen zijn een initiatief van de nieuwe communicatiecommissie van de BAK. Hoewel die de kanalen heeft opgezet, zullen de regie en het plaatsen van content in handen liggen van de meiden zelf. Met een beetje hulp van hun begeleidsters, aldus Freeke van Gils, die de dansmarietjes ook bijstaat. ,,Wat het zo leuk maakt, is het stukje ‘achter de schermen’, wat eerder niet te zien was. Hoe zien de repetities eruit, bij wat voor bezoeken mogen de dansmarietjes dansen enzovoort. Voor de meiden zelf is het leuk dat ze met TikTok creatief kunnen en mogen zijn, en zo de sfeer achter de schermen kunnen laten zien aan leeftijdsgenootjes. Hopelijk kunnen ze snel foto’s en filmpjes maken met het nieuwe trio, want daar kijken ze erg naar uit.”

   

  ‘Zo kan iedereen zien wat we allemaal doen’

  Ook de meiden zelf zijn zeer enthousiast. Zo zegt Fiene Beekers: ,,Ik vind het heel erg leuk dat we een eigen TikTok- en Instagram-account hebben met de dansmarietjes. Zo kan iedereen ons volgen en zien wat we samen allemaal doen.”

   

  Ga jij online met Coosje Monné, Rosalie Verschuur, Olivia Cooremans, Sam van den Kieboom, Nikki Kappen, Fiene Beekers en Kaylee de Jongh op avontuur? Volg ze dan op TikTok (@dansmarietjesboemeldonck) en Instagram (@dansmarietjes_boemeldonck)! Kanalen vol met unieke content, van foto en video tot live updates!

   

  Voor een kijkje achter de schermen bij prins en hofdames: Facebook @prins-hofdames-boemeldonck en Instagram @prins_hofdames_boemeldonck.

  Vrijdag 26 november 2021
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckdansmarietjesTikTokInstagram
  Dansmarietjes op TikTok en Instagram
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  0
  Reacties