groenrijk herfst 2022 728
 1. Verdachte steekpartij aangehouden

  Een 47-jarige man is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een conflict bij een woning in het Gertrudisoord in Prinsenbeek. Hij werd kennelijk met een mes gestoken en liep enkele snijwonden op. De verdachte sloeg op de vlucht, maar deze 45-jarige bekende van de politie werd twee uur later in de Haagse Beemden aangetroffen en aangehouden.
  Verdachte steekpartij aangehouden

  De politie kreeg omstreeks 12.20 uur een melding dat er een vechtpartij gaande was in het Gertrudisoord. Ter plaatse bleek dat een 47-jarige man gestoken was met een mes. Hij werd voor behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

   

  De dader was inmiddels gevlucht. Het zou gaan om een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie startte direct een massale zoekactie, mede omdat niet duidelijk was in welke gemoedstoestand hij verkeerde. Hij had volgens omstanders een hoofdwond opgelopen bij de vechtpartij. Er werd onder meer gekeken bij adressen waar de verdachte wel eens verblijft. Rond 14.20 uur werd duidelijk dat hij zich inmiddels in een woning in Breda, in de Haagse Beemden bevond. Hij is op het moment dat hij naar buiten kwam door de politie aangehouden en daarna overgebracht naar het cellencomplex in Breda. Een GGD-arts bekijkt de hoofdwond.

  Dinsdag 20 september 2022
  PrinsenbeeksteekpartijGertrudisoordpolitie
  Verdachte steekpartij aangehouden
  0
  Reacties