Trined 728
 1. ‘Cup met de grote oren’ in De Swaen

  De ‘Cup met de grote oren’ hangt sinds zondagmiddag in Eetcafé De Swaen in Prinsenbeek. Rolph Kavelaars vond dit een mooi moment om er afstand van te doen. De trofee die hij als Prins Kaaff 54ste op carnavalszondag in ontvangst mocht nemen, is nu weer voor iedereen zichtbaar.
  • (Foto: Eetcafé De Swaen)
  • (Foto: Eetcafé De Swaen)
  • (Foto: BAK van Boemeldonck)

  ,,Blij dat dit kan net voor De Swaen en andere Beekse horeca maandag weer open kunnen’’, verklaart hij.

   

  Op voordracht van de clubs kreeg hij deze wisselbeker voor de winnaar van de Grote Optocht in de A-categorie op carnavalszondag overhandigd. Ze vonden dat de cup bij de prins in goede handen zou zijn. Dit gebeurde tijdens het verbroederingsfeest in De Drie Linden, waar de clubs samenkwamen omdat de optocht vanwege het slechte weer niet doorging.

   

  Het ophangen van de cup zondagmiddag ging overigens niet helemaal soepel. Kavelaars stuitte op een onverwacht voorzetwandje, waardoor de aangeschafte schroeven te kort bleken. Na een korte zoektocht werden toch nog de juist maat schroeven gevonden en kreeg de trofee een mooie plek tegenover de bar. Dit onder toeziend oog van kasteleins Matijs Kavelaars en Danny Cappa.

   

  ,,Ik ben nog steeds dankbaar dat ik de Cup van de clubs in ontvangst mocht nemen’’, verklaarde Rolph Kavelaars nadat de klus was geklaard. Tot carnaval volgend jaar blijft de beker in De Swaen te zien. Op carnavalsdonderdag wordt hij weer teruggegeven aan de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK).

  Zondag 31 mei 2020
  PrinsenbeekBoemeldonckcarnavaloptochtcupprinshorecaDe Swaen
  • (Foto: Eetcafé De Swaen)
  • (Foto: Eetcafé De Swaen)
  • (Foto: BAK van Boemeldonck)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.