Groenrijk 728 100920
 1. Creatief met prinsensteek en mondkapje

  Kim Ottenheim (21) uit Prinsenbeek is handig met textiel, creatief én dol op carnaval in Boemeldonck. In tijden van corona bracht haar dit tot het Boemeldoncks mondkapje. ,,Speciaal voor alle trotse Boemeldonckers’’, verklaart de pas afgestudeerde ‘creatief vakman’ van SintLucas in Boxtel.
  (Foto's: Studio Ot Design)

  Ze is het allerliefste bezig met het maken van textielproducten en alles wat daarmee te maken heeft. En carnaval is nooit ver weg voor de Prinsenbeekse, die zelf lid is van carnavalsvereniging ‘3x Raoie’, maar helpt bouwen bij CV de Nachtbraokers. Tijdens haar afstuderen voor de opleiding voor hoeden maken en textiel had ze als specialisatie gekozen voor het ontwerpen en maken van prinsensteken, waar ze naar eigen zeggen veel creativiteit in kwijt kan. Hiermee hoopt ze in de toekomst meer te gaan doen. Het is iets unieks; er is volgens haar misschien maar één bedrijf in Nederland wat zich ook hiermee bezighoudt.

   

  Boemeldonckse mondkapjes

  Voorlopig zijn het de Boemeldonkse mondkapjes waarmee Kim druk is in haar atelier in Prinsenbeek. Ze verkoopt ze via de eigen website. Ze hoopt dat veel Bekenaren er een aanschaffen. ,,Laat iedereen in bus, trein, vliegtuig of op je vakantiebestemming zien dat jij uit het gaafste dorp van Nederland komt! In veel landen is het dragen van een mondkapje verplicht en ook in Nederland ontkom je er soms niet aan. Met dit mondkapje draag jij je Boemeldonckse trots altijd bij je!’’ Door middel van de opening in de zijkant is het mogelijk om een filter te gebruiken, voegt ze er nog aan toe.

   

  Het mondkapje kost €8,50 en is te bestellen via www.studio-ot-design.nl. Gebruik de code BOEMELDONCK voor gratis verzending!

  Woensdag 29 juli 2020
  PrinsenbeekmondkapjeBoemeldonckcarnavalSintLucastextiel
  (Foto's: Studio Ot Design)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.