1. Concert Amor Musae ‘Breda 75 jaar vrij’

  “Amor Musae” geeft op zaterdagavond 19 oktober een concert in de Grote Kerk in Breda. Dit in nauwe samenwerking met de Koninklijke Zangvereniging Breda’s Mannenkoor. Thema is ‘Breda 75 jaar vrij’. Iedereen is welkom.
  Concert Amor Musae ‘Breda 75 jaar vrij’

  Door “Amor Musae”

  Dit jaar herdenken we dat het 75 jaar geleden is dat Breda op 29 oktober 1944, én het toen nog zelfstandige Beek op 30 oktober 1944, na een lange reeks van donkere oorlogs- en bezettingsjaren werden bevrijd door de soldaten van de 1e Poolse Pantserdivisie onder leiding van generaal Stanislaw Maczek. Een euforische gebeurtenis voor de inwoners van Breda en van het toenmalige Beek, én voor hun Poolse bevrijders.

   

  Als onderdeel van de festiviteiten rond de herdenking van dit roemrijke, historische feit, geeft “Amor Musae” in nauwe samenwerking met het Breda’s Mannenkoor op 19 oktober, aanvang 20:15 uur, een concert in de Grote Kerk van Breda. Dé locatie met dé ideale ambiance.

   

  Een uniek concert met sprankelende vocale en orkestrale muziek die alle registers van het menselijk gemoed bespeelt. Het Breda’s Mannenkoor staat daarbij onder leiding van Hans de Wit. Aan dit concert wordt verder nog medewerking verleend door Wilma Bierens (sopraan), Mei-Lin Bos (viool), Jan Willems (orgel) en André Telderman (piano). De algehele muzikale leiding is in handen van “Amor Musae”-maestro Frans van Dun.

   

  Een feestelijk herdenken en vieren van 75 jaar vrijheid. Mede als eerbetoon aan onze bevrijders van weleer. Kaarten à €17,50 (incl. garderobe en pauzedrankje) zijn verkrijgbaar:

  • Via de website van “Amor Musae”. Na betaling (iDeal of creditkaart) kunt u de kaarten meteen downloaden. Ga naar www.amormusae.nl,  klik midden op de homepage op de balk  ‘Bestel hier uw kaarten voor Breda 75 jaar vrij’, stel op de volgende pagina onder ‘Tickets’ met klikken op het + teken het aantal gewenste kaarten in en klik vervolgens onderaan op de balk ‘Verder’. De rest wijst zich dan vanzelf.
  • Door telefonisch te reserveren op: 076-5414847. Uw reservering wordt definitief na betaling binnen 14-dagen op NL64RABO 0142 5908 43 t.n.v. penningmeester Amor Musae, o.v.v. het aantal kaarten en uw naam. De kaarten liggen dan op 19 oktober aan de kerk voor u klaar.
  • Aan de kerk op de dag van het concert, indien (nog) voorradig.
  Zondag 13 oktober 2019
  PrinsenbeekAmor Musae75 jaar bevrijdingGrote KerkconcertBreda's Mannenkoor
  Concert Amor Musae ‘Breda 75 jaar vrij’
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.