Groenrijk 728 sept
 1. Collecte Nierstichting

  In de week van 19 tot en met 25 september wordt de jaarlijkse collecte van de Nierstichting gehouden. Ook in Prinsenbeek gaat weer een aantal collectanten op pad om geld op te halen. Om hiermee de kwaliteit van leven van nierpatiënten jong en oud te kunnen verbeteren.
  Collecte Nierstichting

  Door Annette Hamel, collecteorganisatie Nierstichting in Prinsenbeek

  De Nierstichting strijdt voor meer donoren, maakt zich hard voor preventie, stimuleert en bekostigt onderzoek en werkt vastberaden aan een draagbare kunstnier. Want dialyseren is geen leven maar overleven.

   

  Uiteraard is voor dit werk veel geld nodig waarvoor de Nierstichting afhankelijk is van donaties. In Prinsenbeek gaat de komende week weer een aantal enthousiaste collectanten op pad die hopen op uw bijdrage.

   

  Mocht u niet contant willen of kunnen betalen, dan kunt u ook contactloos betalen door middel van het scannen van een iDEAL-QR-code op het legitimatiebewijs van de collectant. Deze donatie is eenmalig en anoniem en loopt via de bankapp van uw telefoon. 

   

  Mochten wij u niet thuis treffen, dan kan het zijn dat u een flyer met een QR-code in de brievenbus vindt. Ook hiermee kunt u eenvoudig en veilig betalen. U kunt natuurlijk ook een bijdrage overmaken op het rekeningnummer NL92 RABO 0383 5425 10 van de Nierstichting in Bussum.

   

  Met behulp van uw bijdrage, hoe klein ook, maken we de wereld van nierpatiënten weer groot. Wij hopen van harte dat wij op u mogen rekenen.

  Vrijdag 17 september 2021
  PrinsenbeekNierstichtingcollecte
  Collecte Nierstichting
  0
  Reacties