Groenrijk 72 111120
 1. Collecte van de Nierstichting

  De jaarlijkse collecte van de Nierstichting is volgende week, van 15 tot en met 21 september. In Prinsenbeek gaan ruim 65 enthousiaste collectanten op pad om geld op te halen voor dit goede doel.
  Collecte van de Nierstichting

  Door collecteorganisatie Nierstichting Prinsenbeek

   

  Een nierziekte zet je leven stil. Daarom strijdt de Nierstichting elke dag voor gezonde nieren voor iedereen, voor een kortere wachtlijst voor donornieren, voor een draagbare kunstnier, voor een betere behandeling voor alle nierpatiënten. En natuurlijk voor genezing, zodat mensen met een nierziekte hun vrijheid en hun leven terugkrijgen. Want je nieren zijn je leven.

   

  Uiteraard is voor dit werk veel geld nodig, waarvoor de Nierstichting afhankelijk is van giften en donaties. De inkomsten uit de collecteweek zijn dan ook essentieel voor het werk van de Nierstichting. In Prinsenbeek gaan de komende week ruim 65 enthousiaste collectanten op pad die hopen op uw bijdrage. Mocht u geen contant geld in huis hebben dan is het dit jaar opnieuw mogelijk om door middel van het scannen van een iDEAL-QR-code op het legitimatiebewijs van de collectant te doneren. Deze donatie is eenmalig en anoniem en loopt via de bankapp van uw telefoon. 

   

  Met behulp van uw bijdrage, hoe klein ook, maken we de wereld van nierpatiënten weer groot. Wij hopen van harte dat wij op u mogen rekenen.

  Donderdag 12 september 2019
  PrinsenbeekNierstichtingcollecte
  Collecte van de Nierstichting
  0
  Reacties