Groenrijk zomergoed
 1. Collecte Nierstichting

  De jaarlijkse collecte van de Nierstichting is van 17 tot en met 23 september. Ook in Prinsenbeek wordt dan weer gecollecteerd voor dit doel.

  Door collecteorganisatie Nierstichting in Prinsenbeek

  De Nierstichting stelt zich ten doel om de kwaliteit van leven van nierpatiënten jong en oud te verbeteren. Zij strijdt voor meer donoren, maakt zich hard voor preventie, stimuleert en bekostigt onderzoek en werkt vastberaden aan een draagbare kunstnier. Want dialyseren is geen leven maar overleven.

   

  Uiteraard is voor dit werk veel geld nodig waarvoor de Nierstichting afhankelijk is van donaties. In Prinsenbeek gaan komende week weer enthousiaste collectanten op pad die hopen op uw bijdrage. Mocht u niet contant willen of kunnen betalen, dan kunt u ook contactloos betalen door middel van het scannen van een iDEAL-QR-code op het legitimatiebewijs van de collectant. Deze donatie is eenmalig en anoniem en loopt via de bankapp van uw telefoon. 

   

  Mochten wij u niet thuis treffen, dan kan het zijn dat u een flyer met een QR-code in de brievenbus vindt. Ook hiermee kunt u eenvoudig en veilig betalen. U kunt natuurlijk ook een bijdrage overmaken op het rekeningnummer NL92 RABO 0383 5425 10 van de Nierstichting in Bussum.

   

  Met behulp van uw bijdrage, hoe klein ook, maken we de wereld van nierpatiënten weer groot. Wij hopen van harte dat wij op u mogen rekenen.

  Zaterdag 16 september 2023
  PrinsenbeekcollecteNierstichting
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties