Groenrijk 728 100920
 1. Collecte Nierstichting

  Komende week, van 13 tot en met 19 september, is de jaarlijkse collecte van de Nierstichting. Ook in Prinsenbeek gaan de collectanten op pad. Vanwege corona zijn dit er wel minder. Daarom verzoekt de collecteorganisatie van de Nierstichting in Prinsenbeek om eventueel op andere wijze te doneren.
  Collecte Nierstichting

  Door Annette Hamel

  De Nierstichting stelt zich ten doel om de kwaliteit van leven van nierpatiënten te verbeteren. Zij strijdt voor meer donoren, maakt zich hard voor preventie, stimuleert en bekostigt onderzoek en werkt vastberaden aan een draagbare kunstnier. Want dialyseren is geen leven maar overleven.

   

  Uiteraard is voor dit werk veel geld nodig, waarvoor de Nierstichting afhankelijk is van donaties. In Prinsenbeek gaan de komende week weer enthousiaste collectanten op pad, die hopen op uw bijdrage. Mocht u niet contant willen of kunnen betalen dan kunt u ook contactloos betalen door middel van het scannen van een iDEAL-QR-code op het legitimatiebewijs van de collectant. Deze donatie is eenmalig en anoniem en loopt via de bankapp van uw telefoon. 

   

  Aangezien wij dit jaar minder collectanten hebben vanwege corona kan het zijn dat u alleen een flyer met een QR-code in de brievenbus vindt. Ook hiermee kunt u eenvoudig en veilig betalen. U kunt natuurlijk ook een bijdrage overmaken op het rekeningnummer NL70 INGB 0000 0880 00 van de Nierstichting in Bussum.

   

  Met behulp van uw bijdrage, hoe klein ook, maken we de wereld van nierpatiënten weer groot. Wij hopen van harte dat wij op u mogen rekenen.

   

  Collecteorganisatie van de Nierstichting in Prinsenbeek

  Zaterdag 12 september 2020
  PrinsenbeekNierstichtingcollecte
  Collecte Nierstichting
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.