Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Clubs willen gezamenlijk drank inkopen

  Clubs willen gezamenlijk drank inkopen
  De hockey-, tennis- en voetbalvereniging in Prinsenbeek onderzoeken of het mogelijk is om gezamenlijk drank in te kopen voor hun kantines. Dit zou moeten leiden tot een aanzienlijke kostenbesparing.

   

  Geld dat goed gebruikt kan worden voor andere zaken, stelt Frank Timmers, die ruim een jaar geleden vanuit het Dorpsplan Prinsenbeek en het Verenigingsoverleg het initiatief nam om Beek Vooruit, TV Prinsenbeek en HCP bij elkaar te brengen voor een gesprek over samenwerking.  

   

  De eerste uitkomsten van onderzoek laten zien dat gezamenlijk inkopen van drank de verenigingen een aanzienlijke besparing zal opleveren, stelt de tennisclub in een mail aan de leden.

   

  Omdat elke club zijn eigen identiteit heeft, en vaak ook eigen voorkeuren voor bijvoorbeeld bier, vraagt het wel wat tijd om iedereen op één lijn te krijgen. Toch begint de samenwerking langzamerhand dichterbij te komen. Timmers verwacht dat in het voorjaar afspraken over samenwerking een feit zouden kunnen zijn. En dat die dan nog iets later tot uitvoering kunnen worden gebracht.

   

  Tennisvereniging Prinsenbeek meldde de leden dinsdag dat ze waarschijnlijk gaat overstappen naar een andere brouwerij. Ze wil de leden betrekken bij de bierkeuze en organiseert daarom voor een kleine groep een bierproefavond, om het nieuwe assortiment speciaalbieren op smaak te komen beoordelen.

  Woensdag 10 januari 2018
  PrinsenbeekBeek VooruitTennisverenigingHCPdrankinkoop
  Clubs willen gezamenlijk drank inkopen
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.