Groenrijk zomergoed 728
 1. Casa Lisetta met koffie en ijs in het park

  Casa Lisetta heeft een vergunning van de gemeente gekregen om met horeca in Park Over-Bos te staan. Vooralsnog is het de bedoeling om hier ijs en koffie te gaan verkopen, zegt Etienne Roelofsma van de Italiaanse delicatessenzaak in de Beeksestraat.
  Casa Lisetta met koffie en ijs in het park
  (Foto: Casa Lisetta)

  ,,Maar eerst zorgen dat het beter weer wordt’’, aldus de ondernemer, die nog met de gemeente een andere plek probeert te regelen. Hij mag nu een foodtruck wegzetten in het park ter hoogte van het Overbospad, maar wil liever aan de kant van de Valdijk staan, waar hij dan ook een uitgebreider assortiment zou gaan verkopen. ,,Maar dat moet wel economisch haalbaar zijn.’’

   

  De gemeente Breda heeft voor vier locaties een vergunning verstrekt voor tijdelijke horeca pop-ups. Die stands moeten in coronatijd zorgen voor een betere spreiding van recreanten bij drukte en mooi weer. Park Over-Bos in Prinsenbeek is één van deze plekken. De horecastandplaats mogen in het park blijven tot eind mei. Verkoop van alcohol is er niet toegestaan. In de weekends worden hier volgens de gemeente bij gunstige weersomstandigheden ook sportieve workshops gegeven.

  Dinsdag 06 april 2021
  PrinsenbeekCasa LisettaPark Over-Boshorecazaakcorona
  Casa Lisetta met koffie en ijs in het park
  (Foto: Casa Lisetta)
  0
  Reacties