Groenrijk 72 111120
 1. Carnavalscollectief met BAK verder onder nieuwe naam

  Het vorige week in het leven geroepen carnavalscollectief heeft de naam veranderd van Beekse Karnavals Vereniging naar Boemeldonckse Karnavals Versiering. Een logische stap na de intussen intensievere samenwerking met de BAK van Boemeldonck, vinden de initiatiefnemers van de BKV.
  Carnavalscollectief met BAK verder onder nieuwe naam

  Door BAK en BKV

  Afgelopen week werd bekendgemaakt dat een collectief van Beekse karnavalsvierders aan het zoeken is naar mogelijkheden om dit jaar, maar wellicht ook de komende jaren, ons dorp aan te kleden in de aanloop naar én tijdens Karnaval. Direct na de publicatie bleek wel weer waar Boemeldonck groot in is; vanuit de bevolking waren er veel enthousiaste reacties en veel nieuwe ideeën en natuurlijk werd ook direct hulp aangeboden om dit te verwezenlijken.

   

  Het initiatief groeit hiermee en de BAK en de BKV hebben afgelopen weken meerdere keren samen gezeten om de impact van de uitdijende ideeën in te schatten. Het blijkt dat er een aanzienlijke overlap is aan nieuwe ideeën en reeds geplande activiteiten door de BAK.

   

  Krachten bundelen

  Geheel in de traditie van Boemeldonck is dan ook besloten om de krachten te bundelen en alle geplande en nieuw activiteiten samen te brengen in een gezamenlijk initiatief. Op deze manier wordt dubbel werk voorkomen en kunnen we gericht en enthousiast het dorp versieren. Dit in een jaar dat weliswaar geraakt wordt door de coronacrisis, maar voor Boemeldonck vooral een jubileumjaar zou moeten zijn!

   

  Alle initiatieven en activiteiten die gelinkt zijn aan de versiering van het dorp zijn vanaf nu dan ook gebundeld in de Boemeldonckse Karnavals Versiering.

   

  Website

  In de komende periode zullen wij iedereen op de hoogte houden van de ideeën, de activiteiten en de voortgang van de versieringen. En hopen wij dat iedereen nieuwe ideeën blijft delen en deze activiteiten op alle manieren zal blijven steunen. Op korte termijn maken we meer details bekend over hoe binnen de mogelijkheden ‘aan de slag’ te gaan. Informatie is te vinden op de website www.boemeldoncksekarnavalsversiering.nl. Tevens zijn hier de links naar de betreffende social mediakanalen te vinden.

   

  Tips

  We staan natuurlijk open voor suggesties, tips of een goed gesprek. Wil jij meedenken? Neem contact op met Bastiaan van Aert of Remco Beekers via info@ boemeldoncksekarnavalsversiering.nl, of met Mark Verheijen of Robbert Janssen via versiering@boemeldonck.nl.

   

  Voor een eerder bericht over de plannen om Boemeldonck mooi aan te kleden: klik hier.

  Zaterdag 21 november 2020
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckversiering
  Carnavalscollectief met BAK verder onder nieuwe naam
  0
  Reacties