1. Carnaval in het Keniawinkeltje

  Carnaval in het Keniawinkeltje
  ,,Het is niet moeilijk om al in de stemming  te komen voor carnaval als je de mooie pakken en pruiken in de winkel ziet’’, zegt Ria Bekkers van het Keniaproject Prinsenbeek. ,,Ondanks de regen en de kleine prijzen hadden we afgelopen weekend een leuke opbrengst in het Keniawinkeltje.

  Door Ria Bekkers

  Dat was €161 en €55 in de giftenpot. Maria leegde de emballagebox bij Jumbo en die was ook nog eens goed voor €69. Dank allemaal.

   

  Bovendien een mooie verrassing: Voor haar 75e verjaardag vroeg een dame aan haar vriendinnen geen cadeautjes maar een gift voor het Keniaproject en die bedroeg in totaal €247,50. Bedankt lieve jarige en vriendinnen.

   

  Nog een weekend volop carnavalsspullen. Daarna hebben we ons maandelijks boeken- en platenweekend. En hebt u 15 en 16 maart al genoteerd? Dan hebben we naast veel handwerk- en handenarbeidspullen ook textiel (beddengoed, handdoeken, tafellakens en dergelijke). Met carnaval zijn we op zaterdag gesloten.

   

  Het Keniawinkeltje aan de Groenstraat 42 verkoopt tweedehands spullen die gratis door dorpsgenoten en andere donateurs beschikbaar worden gesteld. De opbrengst is voor scholenprojecten in Kenia. Iedereen is welkom in het Keniawinkeltje op vrijdag en zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur (telefoon 5429310).

  Maandag 11 februari 2019
  PrinsenbeekcarnavalKeniawinkeltje
  Carnaval in het Keniawinkeltje
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.