Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Cabaret in De Drie Linden

  Cabaret in De Drie Linden
  (Illustratie: Facebook, Stichting De Drie Linden)
  Twee jaar geleden is Stichting De Drie Linden een nieuwe weg ingeslagen; er moest meer gelachen worden. Naast het reeds bekende programma met onder andere de Kinderboekenweekactiviteit, Beekse Quiz, Kersthappening, Drie Linden Bierfestival en Beek Live probeert het bestuur nu diverse nieuwe activiteiten op te zetten, zoals cabaretvoorstellingen.

   

  Door Stichting De Drie Linden

  Om mensen aan het lachen te maken werkt één ding zeker en dat is een avondje goede cabaret. Inmiddels hebben al verschillende cabaretvoorstellingen plaatsgevonden in de Belle Fleur-zaal in De Drie Linden, wat reeds mooie avonden heeft opgeleverd. Ook in 2018 zullen deze activiteiten voortgezet worden, zodat mensen op een steenworp afstand van hun huis een avond vol vertier kunnen beleven. Twee voorstellingen staan inmiddels al gepland voor 2018. ,,De gedachte is om jaarlijks twee cabaretiers te laten optreden in De Drie Linden, een bekende naam en iemand die nog aan de weg timmert’’, aldus Mark van Hulst van de stichting.

   

  Mark van de Veerdonk

  De eerste cabaretier die optreedt, is Mark van de Veerdonk. Hij speelt zijn solovoorstelling Kaaskleum op donderdag 11 januari 2018. Kaarten kunnen worden besteld via https://shop.ticketflow.nl/11012018.

   

  Kaaskleum is al weer de vijftiende voorstelling van Van de Veerdonk en gaat over het menselijk tekort: ‘We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder. Zo komen we onderhand om in de nutteloze gadgets, gereedschappen en goederen. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water!?’

   

  In Kaaskleum gaat de Brabantse cabaretier op zoek naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. De rest mag, wat hem betreft, gerust met de aanstaande zondvloed mee.

   

  Het lachspektakel duurt ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows. Alleen Tokyo komt met zijn bevolking in de buurt, qua dichtheid dan.

   

  De recensies van de voorstelling van Mark van de Veerdonk waren lovend. ‘Vanaf de eerste tel lag de zaal aan zijn voeten’. Kom dus ook kijken op donderdag 11 januari 2018. Wellicht ook een leuk cadeau voor in de zak van Sinterklaas of onder de Kerstboom?!

   

  Rob Scheepers

  Op zaterdag 14 april 2018 is het vervolgens de beurt aan Rob Scheepers. Hij komt naar Prinsenbeek met zijn nieuwe voorstelling ‘Kom maar op’. Ook voor deze voorstelling zijn al kaarten te bestellen: https://shop.ticketflow.nl/14042018.

   

  Rob Scheepers won de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler, mocht aanschuiven bij DWDD en Jinek, kreeg een wekelijkse radiocolumn en werd een van de steunpilaren van het tv-programma Padoem Patsss. En dat terwijl zijn nieuwjaarconferences in het zuiden van het land avond na avond uitverkocht raakten én hij met zijn debuutshow ‘Schroot’ met veel succes ook boven de grote rivieren debuteerde.

   

  Na deze wonderlijke wending realiseert de cabaretier uit Sterksel (NB) zich dat het tweede deel van zijn leven is begonnen. Radio, televisie en theaters ver buiten de Brabantse grenzen bespeelt hij inmiddels met veel plezier en succes. In zijn tweede show vertelt Rob aan de hand van scherpe, herkenbare en humoristische anekdotes over alledaagse situaties en de verrassingen die zomaar kunnen opduiken. Of Rob daar klaar voor is? ‘Kom maar op!’

  Vrijdag 01 december 2017
  PrinsenbeekcabaretStichting De Drie LindenMark van de Veerdonk
  Cabaret in De Drie Linden
  (Illustratie: Facebook, Stichting De Drie Linden)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.