Groenrijk 728 100920
 1. Buurt- en stadsenquête gemeente

  De Gemeente Breda houdt half september twee enquêtes onder inwoners: de buurt- en de stadsenquête. Zo’n 30.000 mensen krijgen een uitnodiging om vragen te beantwoorden.
  Buurt- en stadsenquête gemeente

  Deelnemers aan het onderzoek zijn geselecteerd via een steekproef. Meedoen aan het onderzoek is vrijwillig.

   

  Vragen gaan over bijvoorbeeld de woonomgeving, veiligheid, gezondheid, dagelijkse activiteiten, afval en onderhoud van de stad. Doel is een goed beeld te krijgen van wat er leeft in de stad, zodat de gemeente daar goed op kan aansluiten. Wat zijn ervaringen, wensen en behoeften van Bredanaars en hoe ontwikkelen deze zich?

   

  Wethouder Boaz Adank: ,,Het is belangrijk om als gemeente in verbinding te blijven met wat Bredanaars ervaren en vinden. Zo kunnen we bepalen of een ingezette koers effect heeft. We peilen dus regelmatig wat mensen vinden van verschillende onderwerpen. Hoe meer inzicht wij hierin hebben, hoe beter wij onze dienstverlening en uw belastinggeld zo goed mogelijk kunnen inzetten.”

   

  De belangrijkste uitkomsten van de enquêtes zijn begin 2020 openbaar op www.breda.nl/onderzoeken. Daar staan ook de resultaten van de Stadsenquête 2018.

  Woensdag 11 september 2019
  PrinsenbeekGemeente Bredastadsenquete
  Buurt- en stadsenquête gemeente
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.