1. Burgemeester bij opening kermis

  Burgemeester bij opening kermis
  Burgemeester Paul Depla is zaterdag aanwezig bij de officiële opening van de ‘nostalgische kermis’ in Prinsenbeek. Dit meldt het Dorpsplatform Prinsenbeek, dat zich sterk heeft gemaakt voor het behoud van de kermis in het dorp en voor samenwerking met het Biks Blaos Festijn Plus.

  Dit is het eerste jaar dat de gemeente de kermis hier niet meer organiseert. Daarom heeft het dorp er zelf de schouders onder gezet, met als resultaat een paar weken eerder kermis tijdens het Biks Blaos Festijn Plus.

   

  De Prinsenbeekse ‘nostalgische kermis' heeft behalve leuke attracties ook diverse activiteiten voor de bezoekers. Op zaterdag om 15.00 uur zijn alle kinderen welkom om samen met blaaskapel Hè Hè de kermis ‘open te blazen’. Er worden gratis potjes bellenblaas uitgedeeld. Onder één potje bellenblaas zit een gouden muntje. De geluksvogel die dat treft, krijgt een mooie prijs.

   

  Maandag staat de ouderenmiddag op het programma. Ondernemers uit Prinsenbeek gaan mensen ophalen in Hagedonk en nemen hen mee voor een rondje over de kermis.

   

  Om 17.00 uur maandag is er een prikkelarm uurtje op de kermis, of nog wat langer als het druk is. Zonder licht-, geluids- en andere effecten. Speciaal voor mensen die graag naar een kermis gaan, maar niet tegen deze effecten kunnen.

   

  Op dinsdag rond 20.00 uur sluit de kermis met de kapel De Chicas.

   

  Openingstijden kermis 

  Zaterdag van 13.00 tot 23.00 uur;

  Zondag van 13.00 tot 23.00 uur;

  Maandag van 13.00 tot 23.00 uur;

  Dinsdag van 13.00 tot 20.00 uur.

  Vrijdag 14 september 2018
  PrinsenbeekkermisBredaburgemeester
  Burgemeester bij opening kermis
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.