1. Brutale fotografen in Vliet en Brabantstraat 

  Bewoners van de Vliet en Brabantstraat in Prinsenbeek hebben de politie ingeschakeld omdat zes onbekenden vanmiddag rond twee uur foto's stonden te maken bij hun woningen. De verdachte personen spraken met een Oost-Europees accent en handelden brutaal; ze trokken zich bij hun activiteiten niets aan van de bewoners.

  Zo stond een bewoonster oog in oog met twee mannen die vanaf de straat door het raam van haar woning foto’s maakten van het interieur, meldt een buurtbewoonster. 

   

  Ze reden in een zilverkleurige Volkswagen Golf en een wit Volkswagen-busje met exportkentekenplaten. Ze hebben ongeveer twintig minuten foto’s gemaakt, maar waren verdwenen toen de politie ter plaatse kwam.

   

  Buurtbewoners hebben de kentekens en foto’s van de verdachte personen doorgegeven aan de politie en de informatie in de buurtapp gedeeld. Ze willen ook andere bewoners van Prinsenbeek waarschuwen voor deze praktijken, omdat ze vermoeden dat het gaat om het voorwerk voor inbraken. Volgens een van de melders is het advies van de politie om de komende dagen goed op te letten in verband met de naderende vakantie en bij twijfel direct 112 bellen. De politie zal de surveillance verhogen, is de bewoners beloofd.

  Woensdag 17 april 2019
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.