1. Brocante Markt voor Keniaproject

  Voor het vierde jaar is er aan het begin van de zomervakantie de Brocante Markt voor het Keniaproject Prinsenbeek. Op zaterdag 29 en zondag 30 juni is het publiek weer welkom op het terrein van De Nispenhoeve.
  Brocante Markt voor Keniaproject

  Door Marjan van der Laken

  Er is voor ieder wat wils: diverse leuke oude spulletjes, meubels, serviezen, planten en potten voor binnen en buiten, keukengerei, boeken, platen en cd's. En er is ook kleding.

   

  De opbrengst is dit jaar voor verharding van de vloeren in de schoollokalen van de Ojienda Primary School in Awasi in West-Kenia. Nu zijn die van gewoon zand en steentjes waarin de 'djirr' zich kan nestelen, een bacterie die darmklachten veroorzaakt. Dit voorjaar heeft Ria Bekkers samen met een van haar Prinsenbeekse vrijwilligers het project bezocht en werd de vorig jaar gesponsorde waterput feestelijk geopend. 

   

  De Brocante Markt vindt plaats in De Nispenhoeve aan de Beeksestraat 76 te Prinsenbeek, op zaterdag 29 en zondag 30 juni van 11.00 tot 16.00 uur. De entree bedraagt één euro (inclusief consumptie). Kinderen hebben gratis toegang en kunnen meedoen aan een zoekspel. Fietsen stallen op het erf. Auto's kunnen in de omgeving worden geparkeerd. Het terrein is begaanbaar voor mindervaliden. https://www.keniascholingsproject.nl/ 

  Dinsdag 11 juni 2019
  PrinsenbeekKeniaprojectBrocante MarktNispenhoeve
  Brocante Markt voor Keniaproject
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.