Groenrijk korting 728
 1. Brocante Markt: 6.682 voor Keniaproject

  De Brocante Markt bij De Nispenhoeve afgelopen weekend heeft 6.682 euro opgeleverd. Dit geld zal het Kenia Scholingsproject Prinsenbeek besteden aan de bouw van een klaslokaal voor een school in Kenia.
  • (Foto: John Heller)

  Bij het Kenia Scholingsproject Prinsenbeek kijken ze terug op een bijzonder succesvolle editie van de Brocante Markt. De opbrengst noemt Ria Bekkers van het project ‘super’. Maar net zo belangrijk waren de mooie plek, het lekkere weer en de ontspannen sfeer, vindt ze. Met al die vrijwilligers en andere helpers waren er misschien wel zestig mensen bij de organisatie betrokken en alles is heel gemoedelijk verlopen.

   

  Rennen

  In het verleden gebeurde dat ook al, maar dit keer zag Ria Bekkers met eigen ogen hoe gretig het eerste publiek zaterdagochtend op de koopwaar af ging. Toen het lint bij de ingang werd weggehaald, renden de eerste handelaren en gegadigden naar de Vlaamse schuur om vooral niet mis te pakken. Het entreegeld naar de kassa werpend.

   

  In totaal zijn er zaterdag en zondag ruim achthonderd kopers en belangstellenden naar De Nispenhoeve gekomen, waar veel mooie spullen van eigenaar wisselden. Ria Bekkers bedankt alle medewerkers, sponsoren en klanten voor het succes van de Brocante Markt 2022.

   

  Keniawinkeltje

  Het Keniawinkeltje aan de Groenstraat 42 is tot september gesloten. De snuffelhoek buiten blijft in de vakantieperiode wel toegankelijk. Hier kunnen kopers zelf de prijs bepalen en de bijdrage in de witte brievenbus doen. www.keniascholingsproject.nl

  Maandag 27 juni 2022
  PrinsenbeekKeniaprojectBrocante Markt
  • (Foto: John Heller)
  0
  Reacties