1. Bridgesoos ’85 start Bridgecafé

  Bridgesoos ’85 start Bridgecafé
  Bridgesoos ’85 start een Bridgecafé in De Zilverberk in de Schoolstraat in Prinsenbeek. Vanaf 12 februari tot eind april wordt hier acht keer op dinsdagmiddag een aantal gespeelde spellen uit de C-lijn van de donderdag daarvoor doorgenomen.

  Door Bridgesoos ‘85

  We kijken daarbij wat er goed ging en wat er beter had gekund en beantwoorden de nodige vragen van de deelnemers. Daarnaast worden actuele thema’s behandeld, krijgt u nog wat extra tips en is er ook nog tijd om wat te oefenen.

   

  Het Bridgecafé is in eerste instantie bedoeld voor de leden van Bridgesoos ’85, maar ook andere beginnende bridgers zijn van harte welkom. We denken daarbij aan bridgers die net de cursus(sen) hebben afgerond of aan het afronden zijn. En aan de thuisbridgers die hun kennis nog wat willen opfrissen. Een bezoek aan het Bridgecafé biedt ook de kans om eens te horen hoe het is om op een bridgeclub te spelen.

   

  Het Bridgecafé is geopend op 12 en 19 februari, 12 en 19 maart en 2, 9, 16 en 23 april. Steeds van 14.00 uur tot 16.30 uur. Het is toegankelijk tegen een geringe vergoeding (€ 2 per persoon per bijgewoonde middag). U dient zich per keer aan te melden via e-mail op het adres bridgesoos85@gmail.com.

   

  Heeft u sowieso zin om eens uit te proberen hoe het is om op een bridgeclub te spelen? Na het succes van vorig seizoen biedt Bridgesoos ‘85 u ook dit seizoen de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een serie van vijf (donderdag)avonden te komen bridgen in verenigingsverband. U speelt dan tegen eveneens beginnende bridgers en tegen bridgers die dit seizoen begonnen zijn bij onze club (vaak direct na afronding van de cursus). Het kost u niets en het verplicht u tot niets! Op donderdagavond 28 maart om 20.00 uur start deze serie in ‘t Hert, Valdijk 2 in Prinsenbeek.

   

  Bridgesoos ‘85 is een bridgeclub waar gezelligheid en spelplezier voorop staat. Op onze website (https://www.nbbclubsites.nl/club/28033) vindt u alle informatie over onze club.

   

  Heeft u belangstelling? Stuur dan een e-mail naar bridgesoos@gmail.com of neem telefonisch contact op met Wilhelmien Versteeg (06-49750897) of Rinus de Regt (06-55825761). Heeft u (nog) geen bridgepartner? Geen probleem, wij gaan dan op zoek.

  Zondag 03 februari 2019
  PrinsenbeekBridgesoos '85Bridgecafé
  Bridgesoos ’85 start Bridgecafé
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.