Groenrijk 728 sept
 1. BC De Overslag zoekt nieuwe bridgers

  Bridgeclub De Overslag is op zoek naar enkele nieuwe leden voor de maandagmiddag. Het seizoen start op 13 september en er wordt gespeeld in sport- en welzijnsaccommodatie De Drie Linden in Prinsenbeek.
  BC De Overslag zoekt nieuwe bridgers

  Door Kees Voesenek, secretaris De Overslag

  Bridgeclub De Overslag werd opgericht op 16 december 1991. Er werd gestart in 1992 met twee lijnen. Al snel werd het aantal van 96 leden en vier lijnen bereikt. Jarenlang was er een wachtlijst. Door natuurlijk verloop verviel de vierde lijn, hadden we er tot seizoen 2017-2018 drie en daarna nog twee.

   

  Tot voor de coronapandemie was maandagavond de speelavond in Zaal ’t Hert aan de Valdijk. Door de verkoop van ’t Hert werden we genoodzaakt uit te zien naar een andere locatie. Dit werd De Drie Linden aan de Heisprong 15 te Prinsenbeek.

   

  Corona liet ook De Overslag niet onberoerd. Helaas moesten we afscheid nemen van een van onze leden. Omdat we ruim twee seizoenen niet konden spelen, heeft ook dat leden gekost.

   

  Uit een onlangs gehouden enquête bleek dat het overgrote deel van onze leden liever op de maandagmiddag speelt. Het bestuur heeft daarom gemeend met ingang van het winterseizoen 2021-2022 op de maandagmiddag te gaan spelen. Eerste speeldatum 13 september, aanvang 13.30 uur. Helaas kon een achttal leden niet mee naar de middag vanwege andere bezigheden.

   

  Sportiviteit, bridgeplezier en wedstrijdelement

  Sportiviteit en bridgeplezier staan hoog in het vaandel, maar ook het wedstrijdelement wordt niet vergeten. Op dit moment hebben we moeite om twee lijnen samen te stellen. We zijn dus naarstig op zoek naar nieuwe paren.

   

  Wanneer u belangstelling heeft, verzoeken we u contact op te nemen met Mien Voesenek (tel. 076-5414207) of Germaine Schrauwen (tel. 076-5429119). U kunt gratis vijf avonden meespelen om te ervaren of De Overslag uw club kan worden.

  Zondag 29 augustus 2021
  PrinsenbeekbridgeDe Overslag
  BC De Overslag zoekt nieuwe bridgers
  0
  Reacties