Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Breda'97 wil beter OV in de dorpen

  Breda'97 wil beter OV in de dorpen
  Het openbaar vervoer in de dorpen van de gemeente Breda moet worden verbeterd. Met name in Prinsenbeek, Bavel en Ulvenhout is busvervoer geen goed alternatief voor de auto, schrijft Breda’97 in zijn programma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Dit meldt BN DeStem.

   

  Volgens Breda’97 zouden de dorpen ’s avonds niet goed bereikbaar zijn en liggen grote delen van de dorpen ver van bushaltes af. Frequentie en bereikbaarheid de hele dag en avond zouden moeten worden verbeterd.

   

  Op de eigen website meldt de partij verder dat het verenigingsleven het fundament is van een sociale stad en dat de gemeente de vrijwilligers moet steunen, zowel in materiële, ondersteunende als in financiële zin, als daar behoefte aan is.

   

  Ondanks de uitdagingen op het gebied van woningbouw dient volgens Breda’97 het unieke karakter van iedere wijk en dorp te allen tijde herkenbaar en gewaarborgd te blijven. En in woningbouwprojecten zou, naast sociale en goedkope woningbouw, ook 10 procent van het totaal aantal te realiseren woningen aangeboden moeten worden voor CPO.

   

  En subsidies dienen wat de partij betreft gelijk verdeeld te worden over de diverse instellingen in dorpen, wijken en de stad zelf, waarbij rekening gehouden dient te worden met het aantal instellingen, hun omvang en maatschappelijke impact.

  Donderdag 18 januari 2018
  PrinsenbeekBreda 97verkiezingsprogrammaBreda
  Breda'97 wil beter OV in de dorpen
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.