1. Brabants Spektakel in De Drie Linden

  Brabants Spektakel in De Drie Linden
  In De Drie Linden in Prinsenbeek is vanavond het Brabants Spektakel. Dit Nederlandstalige muziekevenement begint om 20.00 uur en er zijn nog kaarten aan de deur verkrijgbaar.

  Er zijn optredens van Wesley Klein, Jannes, Stef Ekkel, Arjan Oostrom, Marco Kanters, Henk Dissel, Evert van Hutgevoort, de Partyfriex en Ferry Goorden. De laatste is ook de motor achter het evenement dat wordt georganiseerd door Ferry Goorden Entertainment, in samenwerking met Stichting De Drie Linden.

   

  Ferry Goorden organiseert het Brabants Spektakel intussen zes jaar; eerder deed hij dat in Terheijden. Vorig jaar was de eerste keer in Prinsenbeek. ,,Het was toen nog een beetje zoeken omdat het een nieuwe locatie was. Dit keer is het qua podium en uitstraling beter’’, benadrukt hij. ,,We hebben nu de puntjes op de i gezet.''

   

  Iedereen is welkom. Het begint om 20.00 uur en de zaal is open om 19.00 uur. Het programma is om 01.45 uur afgelopen. Kaartjes zijn nog verkrijgbaar aan de zaal, ze kosten €20. Meer informatie: klik hier.

  Zaterdag 20 april 2019
  prinsenbeekNederlandstalige muziekBrabants Spektakel
  Brabants Spektakel in De Drie Linden
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.