Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Brabants Operette-koor in Drie Linden

  Brabants Operette-koor in Drie Linden
  (Foto: Brabants Operettekoor)
  Na twee uitverkochte zalen in de Pekhoeve in Ulvenhout in november komt op zondag 10 december het gezelschap van het Brabants Operettekoor met de productie Amuserette naar De Drie Linden in Prinsenbeek.

   

  Het romantisch, zelf geschreven verhaal draait in grote lijnen om de mooie Mitzi, een meisje met een bijzondere gave, en Prins Enbach. Een verhaal waarin maar liefst 20 operettemelodieën uit beroemde en minder beroemde operettes zijn verwerkt. ‘Prachtige koorwerken, afgewisseld met in scène gezette solo’s en duetten, maken van deze Amuserette bijna een echte operette!’, belooft het Brabants Operettekoor. Bekende werken van onder andere Johan Strauss, Carl Millöcker, Franz Lehár, Emmerich Kálmán en Robert Stolz zijn in het verhaal verweven.

   

  Het Brabants Operettekoor staat onder professionele leiding van Pieter Cox. Het stuk telt een aantal korte pauzes, waarin er kleine Weense specialiteiten geserveerd gaan worden door Marktzicht/Purple Catering. Tijdens deze culinaire pauzes speelt een speciaal voor Amuserette samengesteld ‘Schrammelorkestje’ een aantal gezellige Weense melodieën.

   

  De aanvang van Amuserette is 14.30 uur. Kaarten á € 27,50 zijn te reserveren via Café-Zaal Marktzicht en de Drie Linden, 076-5412207 of info@marktzicht.com. Meer informatie over het Brabants Operettekoor vindt u www.brabantsoperettekoor.nl. 

  Woensdag 06 december 2017
  PrinsenbeekoperettekoorBrabants OperettekoorDe Drie Linden
  Brabants Operette-koor in Drie Linden
  (Foto: Brabants Operettekoor)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.