1. Botsing kruising Vliet-Brabantstraat

  Op de kruising Vliet-Brabantstraat in Prinsenbeek zijn woensdagochtend rond half twaalf twee auto’s op elkaar gebotst, meldt een buurtbewoner. Eén bestuurder is nagekeken door ambulancepersoneel, maar iedereen kon op eigen kracht weer vertrekken.

  Aan de voertuigen was flinke schade, volgens de melder, die zag dat ze werden weggesleept.

   

  Het ongeluk werd veroorzaakt door een voorrangsfout, meldt een van de betrokkenen. De bestuurder van de zwarte auto kreeg onterecht geen voorrang van de andere automobilist. Er leek geen sprake van te hard rijden.

   

  Volgens de buurtbewoner was het niet de eerste keer dat er een ongeval plaatsvond op deze kruising. Er is al eerder melding gedaan bij de wijkagent om eventueel maatregelen te nemen, maar die zou hierin niets kunnen betekenen. De bewoners zouden zelf initiatieven moeten aandragen bij de gemeente om snelheidsbeperkende maatregelen te nemen.

   

  Bij het ongeval van deze ochtend zou er niet te hard zijn gereden, maar snelheid is vaak de boosdoener bij ongevallen op deze locatie, volgens de buurtbewoner. ,,Regelmatig komen er voertuigen door de straat die naar schatting zeker 60km/h halen, terwijl hier maximaal 30km/h is toegestaan.’’

  Woensdag 08 juli 2020
  Prinsenbeekongelukbotsingauto'sVlietBrabantstraat
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.