1. Boot, motoren, quads en scooters in beslag genomen

  Nadat vorig weekend in Prinsenbeek drie mensen werden opgepakt voor heling van voertuigen en witwassen, is hier vrijdag een woning doorzocht. Agenten hebben diverse voertuigen in beslag genomen, namelijk vier auto's, drie quads, zeven motoren, drie scooters, een aanhangwagen en een zitmaaier. Plus een boot met oplegger en geluidssets.
  (Foto's: Politie Zeeland-West-Brabant)

  De vorige week zaterdag in Prinsenbeek aangehouden verdachten zijn verhoord en inmiddels in vrijheid gesteld in afwachting van het verdere onderzoek.

   

  In de woning van twee van hen, aan de Strijpenseweg, zijn afgelopen dinsdag bij een doorzoeking al drugs, wapens, munitie en 50.000 euro cash in beslag genomen.

   

  Eén verdachte, een man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd vorige week zaterdag aangehouden in een woning aan De Bunders in Prinsenbeek, in verband met een mogelijk gestolen voertuig.  Dezelfde dag nog werden aan de Strijpenseweg in een loods drie gestolen voertuigen aangetroffen. De bewoners van dit adres, een man en een vrouw, werden toen aangehouden op verdenking van heling. Afgelopen dinsdag is vervolgens de woning aan de Strijpenseweg doorzocht. Hierbij heeft de politie ruim 50.000 euro cash, diverse soorten drugs, wapens en munitie gevonden.

  Vrijdag 14 februari 2020
  Prinsenbeekhelingwitwassenpolitieaanhouding
  (Foto's: Politie Zeeland-West-Brabant)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.