Groenrijk kerst 728
 1. Nieuwe Boemeldonck in Beeld

  De eerste aflevering van ‘Boemeldonck in Beeld’ draait om de aftrap van het 57ste seizoen van de BAK van Boemeldonck. Met de bekendmaking van de prins en de dag erna. De video ging zojuist online.
  Nieuwe Boemeldonck in Beeld
  (Foto: Uit Boemeldonck in Beeld)

  In dit eerste carnavalsweekend nemen presentatrices Ellen van Haperen en Eline Halters de kijkers mee naar de prinsenzitting en gaan ze de ochtend daarop langs bij prins en hofdames. ,,We laten jullie zien wat zich achter de schermen heeft afgespeeld, vragen in het publiek wie zij verdenken én we spreken familie en vrienden van het nieuwe trio.'' Voor deze aflevering van Boemeldonck in Beeld: klik hier

   

  Boemeldonck TV is een jaar geleden voortgekomen uit BKV TV, dat de Boemeldonckers het jaar daarvoor meenam in de voorbereidingen tijdens het carnavalsseizoen dat door corona zo anders was. De Boemeldonckse Karnavals Versiering (BKV) was intussen opgeheven, maar Boemeldonck in Beeld bleef bestaan. Boemeldonck in Beeld is te volgen via YouTube-kanaal @boemeldonck, Facebook @boemeldonck en Instagram @bakvanboemeldonck. 

  Vrijdag 18 november 2022
  PrinsenbeekBoemeldonck in beeldvideocarnaval
  Nieuwe Boemeldonck in Beeld
  (Foto: Uit Boemeldonck in Beeld)
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/renovatie-aansluitingen-hoofdriool-hertenhoek-en-baroniestraat/
  Reacties