Groenrijk 728 100920
 1. Boekendonck verhuist naar Boomgaard

  Boekendonck gaat verhuizen. De Prinsenbeekse vrijwilligersbibliotheek krijgt een andere, grotere ruimte binnen zorgcentrum Thebe Hagedonk. Vanaf februari is Boekendonck voortaan gevestigd in De Boomgaard, waar ook het Repair Café van de Prinsenbeekse Bezige Bijen eens per maand plaatsvindt.
  Boekendonck verhuist naar Boomgaard

  In De Boomgaard komen nieuwe bibliotheekkasten en ook de verdere inrichting wordt omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsruimte voor bezoekers en bewoners. Het is de bedoeling om zo spoedig mogelijk de nieuwe ruimte in gebruik te nemen. Een feestelijke opening volgt in het voorjaar.

   

  Sluiting

  In verband met de verhuizing naar De Boomgaard is de eigen bibliotheek van Boekendonck gesloten op donderdag 30 en vrijdag 31 januari en op zaterdag 1 februari. De Boekenkist en de kast voor bibliotheekbestellingen blijven op hun gewone plek bereikbaar.

   

  Voor het terugbrengen of doneren van boeken kunt u dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur terecht bij de Boekenkist in de hal van Hagedonk. Ook de kast voor het ophalen van bibliotheekbestellingen is dan beschikbaar. De medewerkers zorgen ervoor dat uw boeken klaar staan en vanuit de Boekenkist op de goede plek terechtkomen.

  Vrijdag 17 januari 2020
  PrinsenbeekBoekendonckbibliotheekThebe Hagedonk
  Boekendonck verhuist naar Boomgaard
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.