1. Boekendonck nog dicht, wel thuisbrengservice

  Vanwege het coronavirus blijft vrijwilligersbibliotheek Boekendonck gesloten tot eind april. Ook de boekenkist en de bestellingenkast van de bibliotheek zijn niet bereikbaar. Maar biebboeken lezen blijft mogelijk.

  Door Boekendonck

  De boeken van Bibliotheek Breda hebben een verlengde uitleentermijn van tenminste zes weken.

   

  Als extra service hebben de vrijwilligers van Boekendonck toch een manier gevonden om de Prinsenbekenaren van boeken te voorzien uit hun eigen bibliotheek. Hiervoor begint de belangstelling al aardig op gang te komen. Dus zeg het voort aan vrienden en bekenden!

   

  Om de Bekenaren, oud en jong, thuis toch van boeken te voorzien, zijn de vrijwilligers van Boekendonck een thuisbrengservice gestart op dinsdag en vrijdag. U kunt per keer drie boeken bestellen. U doet dit via de mail: boekendonck@outlook.com. Of – alleen als u geen email kunt gebruiken - telefonisch via 06-39117014 op dinsdag en vrijdag tussen 11.00 en 12.00 uur.

  Bij uw bestelling geeft u aan wat voor soort boek u wilt (spannend, roman, biografie etc.) eventueel een titel of schrijver (jeugdboeken met leeftijd erbij). En natuurlijk uw naam en afleveradres. En wij proberen een pakketje naar wens samen te stellen.

   

  Op dinsdag of vrijdag daarna komt een vrijwilliger van Boekendonck uw boekenpakketje in een tasje thuis aan de voordeur afleveren, na 14.00 uur. Wij blijven uiteraard op gepaste afstand!

   

  Als u de boeken weer wilt inleveren: even een mail of telefoontje en op de eerstvolgende dinsdag of vrijdag komen we ze weer ophalen.

   

  Er zijn strikte afspraken met Hagedonk over onze aanwezigheid in Boekendonck (één persoon per keer, aparte ingang, sanitaire regels etc.). 

   

  Luisterboeken

  Verder heeft de Koninklijke Bibliotheek op www.bibliotheek.nl een selectie luisterboeken vrijgegeven, ook voor de niet-leden. Dit meldt schrijver Han Peeters uit Prinsenbeek, wiens boek 'De eieren van de keizer' hierin is opgenomen.

  Maandag 06 april 2020
  PrinsenbeekBoekendonckbibliotheekcorona
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.