Groenrijk 728 100920
 1. Boekendonck in de supermarkten

  Boekendonck werkt samen met supermarkten Albert Heijn en Jumbo Miegielsen in Prinsenbeek. Bij Albert Heijn staat sinds het voorjaar een minibieb voor gedoneerde boeken en de emballageopbrengsten in september van beide supermarkten zijn voor de Prinsenbeekse vrijwilligersbibliotheek.
  • (Foto: Boekendonck)

  Door Marjan van der Laken

  Door schenking van uw flessenbonnetje kunt u Boekendonck steunen bij toekomstige activiteiten. Druk op de donatieknop en doe mee!

   

  Met ingang van september zullen medewerkers van Boekendonck ook tijdelijk voor aanvulling van de minibieb bij Albert Heijn zorgen. Met goede boeken, waar Boekendonck zelf geen plaats voor heeft en die nu door corona niet bij de diverse Prinsenbeekse evenementen aangeboden kunnen worden.

   

  Vijf jaar Boekendonck

  Het is in oktober vijf jaar geleden dat vrijwilligersbibliotheek Boekendonck is gestart. Inmiddels weten velen de weg ernaartoe te vinden. Ook in de toekomst blijft onze dorpsbibliotheek haar activiteiten voor jong en oud in Prinsenbeek graag voortzetten.

   

  Er vindt een besloten viering plaats voor genodigden op 16 en 17 oktober. De eigen bibliotheek en het haal-en brengpunt zijn op die dagen gesloten.

   

  U bent op zes dagen in de week van harte welkom in Boekendonck. U komt binnen via de aparte zij-ingang aan de Marktzijde van Hagedonk. Bezoekers wordt nog steeds aangeraden de afstand van 1,5 meter te respecteren en de handgel te gebruiken.

   

  Het haal- en brengpunt van bibliotheek Nieuwe Veste is tijdens onze openingsuren beschikbaar. De boekenkist voor in te leveren boeken, de kast voor bestellingen van bibliotheekleden, de themakast en de 'weggeefkast' staan in het halletje grenzend aan de nieuwe ruimte van Boekendonck.

   

  Onze eigen boekencollectie wordt regelmatig aangevuld. Kom gauw eens langs om een fijn boek uit te zoeken.

   

  Openingstijden

  - Maandag t/m donderdag:  13.00 -17.00  uur;

  - Vrijdag:  10.00 -17.00  uur;

  - Zaterdag: 10.00 -13.00 uur.

   

  Boekendonck, Markt 5A (aparte zij-ingang), boekendonck@outlook.com.  Boekendonck is ook op Facebook, Instagram en www.boekendonck.nl te vinden.

  Woensdag 16 september 2020
  PrinsenbeekBoekendonckbibliotheekvrijwilligers
  • (Foto: Boekendonck)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.