Groenrijk kerst 2021
 1. BKV TV is nu Boemeldonck in Beeld

  BKV TV nam veel Boemeldonckers vorig jaar wekelijks mee in de voorbereidingen tijdens het carnavalsseizoen, een periode die door corona zo anders was. De Boemeldonckers waardeerden de uitzendingen en daarom is vandaag de aftrap van een nieuwe reeks afleveringen, nu onder de naam ‘Boemeldonck in Beeld’.
  BKV TV is nu Boemeldonck in Beeld
  (Foto: BAK van Boemeldonck)

  De Boemeldonckse Karnavals Versiering (BKV) is intussen opgeheven, maar dezelfde videocrew is nog steeds actief en inmiddels onderdeel van de nieuwe communicatiecommissie. De club is weer vol enthousiasme aan de slag gegaan en heeft het eerste werk afgeleverd.

   

  Achter de schermen bij de Prinsenzitting

  De eerste aflevering staat in het teken van het eerste carnavalsweekend, met een kijkje achter de schermen van de prinsenzitting vorige week vrijdag in De Drie Linden. Met de voorbereidingen en de zenuwen van de aanstaande prins kort voor zijn bekendmaking. Boemeldonck in Beeld is te volgen via YouTube-kanaal @boemeldonck, Facebook @boemeldonck en Instagram @bakvanboemeldonck. Voor de eerste aflevering: klik hier.

   

  Heb je nog vragen, tips of denk je…de video-crew moet zeker eens bij ons langskomen! Neem dan contact op via communicatie@boemeldonck.nl.

  Vrijdag 19 november 2021
  PrinsenbeekBoemeldonckcarnaval
  BKV TV is nu Boemeldonck in Beeld
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  0
  Reacties