Groenrijk 72 111120
 1. BKV TV in de bouwschuren

  In de aanloop naar carnaval presenteert BKV TV wekelijks op vrijdag een video. Hierin laten de vrijwilligers van de Boemeldonckse Karnavals Versiering (BKV) zien wat er tijdens dit coronaseizoen achter de schermen zoal gebeurt. Inmiddels staat de vierde video op YouTube, met een kijkje in verschillende bouwschuren.
  BKV TV in de bouwschuren
  (Foto: Uit video BKV TV)

  Want voor de optochten kan dan wel niet worden gebouwd, maar dan toch in ieder geval wel voor het 55-ste jubileumjaar van de BAK van Boemeldonck. Op verschillende plekken in het dorp zullen ware kunstwerken verschijnen, zoals bij de entrees en in de tuinen. Allemaal in een feestelijke gouden lijst, naar het thema van de BKV: 'Boemeldonck om in te lijsten'. In deze aflevering gaat het team van BKV TV kijken bij CV Piendraod, CV Geen Idee, Bende van Ellende en Biks Genix. Voor de video: klik hier.

   

  Met wekelijkse uitzendingen via YouTube neemt BKV TV liefhebbers mee in de voorbereidingen op weg naar het alternatieve carnavalsfeest in coronatijd. Het programma wordt gepresenteerd door Ellen van Haperen, Manon Vissers en Eline Halters, camera en montage zijn in handen van Sander Vissers.

  Vrijdag 08 januari 2021
  PrinsenbeekBoemeldonckcarnaval
  BKV TV in de bouwschuren
  (Foto: Uit video BKV TV)
  Reacties