Trined 728
 1. Bixe Brothers winnen Boemeldoncks Darttoernooi

  ‘Bixe Brothers’ Jan en Simon van de Klundert hebben zondag de zesde editie van het Boemeldoncks Darttoernooi gewonnen. Zij streden zondag in Café-Zaal ’t Veehandelshuis een carnavaleske strijd in een deelnemersveld van 64 enthousiaste darters.
  (Foto's: Facebook Boemeldoncks Darttoernooi)

  Door Boemeldoncks Darttoernooi

  De openingspijlen waren voor Prins Kaaff LIV en hofdames Bo en Lotte. Daarna startte de wedstrijd. Na de poulefases werd er in de verliezers- en winnaarsronde gestreden om de prijzen.

   

  In de verliezersronde speelden oud-winnaars Marcel en Robbert tegen Bjorn en Bjorn om de winst. De naamgenoten wisten deze strijd uiteindelijk te winnen.

   

  In de ‘grande finale’ namen Joeri en Jarno, eveneens oud-winnaars, het op tegen de gebroeders Jan en Simon vd Klundert. Na een spannende ‘best of 7 legs’ waren het de Bixe Brothers Jan en Simon die de finale wisten te winnen.

   

  De prijs voor het leukst verklede koppel, gesponsord door de ‘Jumbo boys’, ging naar de Sjefkus, ofwel Jefrey Boomaars en Jefrey van Hal.

   

  We bedanken het team van ‘t Veehandelshuis weer voor de goede zorgen en gastvrijheid. Ook sponsor Stajo bedankt en als laatst bedankt aan alle supporters, die elk jaar weer trouw meekomen.

  Maandag 17 februari 2020
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckDarttoernooiVeehandelshuis
  (Foto's: Facebook Boemeldoncks Darttoernooi)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.