1. Bij Repair Café ‘kunnen ze het maken’

  In het Repair Café van de Prinsenbeekse Bezige Bijen (PBB) kunnen ze veel maken. Dat bleek ook afgelopen zaterdag, toen dorpsgenoten zich weer met diverse kapotte apparaten en spullen meldden in de werkruimte in zorgcentrum Hagedonk.
  (Foto's: Carlos Staelens)

  In totaal werden er achtentwintig reparaties verricht, meldt Carlos Staelens van de PBB, die aangeeft dat het een gezellige sfeer was. ,,Met dankbare klanten.’’ Op 2 november is het Repair Café weer geopend.

   

  In het Repair Café kan iedereen terecht voor kleine reparaties. Terwijl het werk wordt verricht is er koffie voor de wachtenden. Het is immers de bedoeling dat de opdrachtgevers erbij blijven, want het is in de eerste plaats een sociale aangelegenheid. Iedereen kan er terecht en een geldelijke bijdrage is op vrijwillige basis.

   

  De PBB is een club voor senioren die actief met hun handen willen werken. Het is een stichting die moet bijdragen aan het welzijn van ouderen. De PBB omvat ook een werkplaats, een cursus tekenen en een fotoclub. Meer informatie: Piet Houtepen 076-5420103, Carlos Staelens 06-36531837 en Maan Peters 06 30544590.

  Maandag 14 oktober 2019
  PrinsenbeekRepair CaféHagedonkPrinsenbeekse Bezige Bijen
  (Foto's: Carlos Staelens)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.