1. Bezige Bijen kunnen het maken

  De Prinsenbeekse Bezige Bijen (PBB) hebben zaterdag weer verschillende mensen gelukkig gemaakt. In hun PBB Repair Café in zorgcentrum Hagedonk hebben ze in totaal veertien reparaties verricht.
  (Foto's: Prinsenbeekse Bezige Bijen)

  Zo kregen ze een sprekend klokje weer aan de praat, evenals een koffiezetapparaat. Ook twee radio’s, een fiets, twee computers, een slagroomklopper en 85 jaar oude pop konden gerepareerd mee naar huis.

   

  De PBB is een club voor senioren die actief met hun handen willen werken. Het is een stichting die moet bijdragen aan het welzijn van ouderen. De PBB omvat ook een cursus tekenen en een fotoclub.

   

  In het Repair Café kan iedereen terecht voor kleine reparaties. Terwijl het werk wordt verricht is er koffie voor de wachtenden. Het is immers de bedoeling dat de opdrachtgevers erbij blijven, want het is in de eerste plaats een sociale aangelegenheid. Iedereen kan er terecht en een geldelijke bijdrage is op vrijwillige basis. 

   

  Heeft u vragen over dit alles? Of wilt u lid worden, dan wel op een andere manier behulpzaam zijn? bel dan met: Piet Houtepen 076-5420103, Carlos Staelens 06-36531837 of Maan Peters 06 30544590.

  Zondag 12 mei 2019
  PrinsenbeekBezige BijenseniorenreparatiesRepair Café
  (Foto's: Prinsenbeekse Bezige Bijen)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.