Trined 728
 1. Beveiliging bij De Kuil

  Vanwege corona weliswaar een kortere periode dan andere jaren, maar tijdens de vakantie is zwembad De Kuil in Prinsenbeek in ieder geval geopend. Er zijn wel een paar dingen anders dan andere jaren. Zo is er deze zomer beveiliging.
  Beveiliging bij De Kuil
  (Archieffoto 2018)

  De gemeente Breda draagt hier financieel aan bij, vertelt voorzitter Sylvia Vincenten van Stichting Zwembad De Kuil. ,,Onze vrijwilligers zijn geen politieagenten en er gelden nu allerlei extra regels. Een beveiliger kan de bezoekers aanspreken als ze zich niet aan de regels houden.”

   

  Eén euro

  Ook is de eigen bijdrage voor de badgasten verhoogd van 50 cent naar één euro. ,,Dat heeft te maken met de extra kosten die we moeten maken. Ik verwacht niet dat bezoekers daar moeilijk over doen.”

   

  Verder moeten de badgasten reserveren, worden de toiletten en kleedkamers extra gepoetst en zijn er desinfectiemiddelen en beschermende materialen beschikbaar.

   

  Vanaf 1 juli komen al basisschoolklassen zwemmen. Daarvoor heeft de stichting scholen in de gemeente Breda uitgenodigd. Vanaf 11 juli is De Kuil voor iedereen die heeft gereserveerd dagelijks om 10.00 uur open.

  Woensdag 24 juni 2020
  PrinsenbeekDe Kuilzwembadcoronabeveiliging
  Beveiliging bij De Kuil
  (Archieffoto 2018)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.