1. Bestuur Beek Vooruit wil vertrouwen leden

  Bestuur Beek Vooruit wil vertrouwen leden
  Het bestuur van voetbalvereniging Beek Vooruit wil van de leden weten of er nog voldoende vertrouwen is. Vooral met het oog op nieuwe plannen. Daarom is een extra algemene ledenvergadering uitgeschreven. Die is op maandag 13 mei, schrijft voorzitter Jan Hoppen in een uitnodiging aan de clubleden.

  Aanleiding zijn geluiden over het functioneren van het bestuur die het functioneren aantasten, zo staat in de brief. ‘Uiteraard is het logisch dat leden over het bestuursbeleid praten. Echter als het vaak gebeurt en als dit ons functioneren aantast, is het tijd voor een open en eerlijk gesprek.’

   

  Na de vernieuwing van de velden en de ledverlichting van twee jaar geleden heeft de club opnieuw plannen. Het bestuur wil het hoofdgebouw aanpakken en de organisatiestructuur van de club versterken. En hiervoor is vertrouwen en steun nodig, aldus Hoppen. ‘Als dat er in positieve zin voldoende is, kunnen wij verder met onze klus. Mocht er echter om wat voor reden niet voldoende vertrouwen zijn, zullen wij als bestuur onze conclusie moeten trekken’, stelt de voorzitter, die daarom alle leden oproept om hun stem en eerlijke mening kenbaar te maken op deze ingelaste ledenvergadering.

  Maandag 06 mei 2019
  PrinsenbeekvoetbalBeek Vooruit
  Bestuur Beek Vooruit wil vertrouwen leden
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.