1. Bekenaar met passie voor interieur

  In de winkel van Dennis van Oosterwijck (30) uit Prinsenbeek draait alles om sfeer, vertelt hij. Wie binnenstapt bij Maurits aan de Mauritsstraat 17 in Breda heeft dan ook het gevoel dat hij iemands slaapkamer betreedt.
  (Foto's: Maurits)

  "Wij bieden het complete plaatje, van het bed en de matrassen, precies zoals de klant het wil, tot de kussens en het kleed op de grond." Het enthousiasme van de jonge ondernemer spat er vanaf als hij vertelt over zijn zaak in Breda. Maurits mag dan een nieuwe naam zijn, de nodige ervaring heeft Dennis zeker. Het familiebedrijf is opgericht door zijn opa en ontwikkelt, bedenkt en levert al vijfendertig jaar bedden aan winkels en groothandels. Dit bedrijf is gevestigd aan De Lind in Prinsenbeek.

   

  Meer hobby dan werk

  Sinds anderhalf jaar is er ook de winkel aan de Mauritsstraat, waar consumenten zelf binnen kunnen lopen. ,,Vanuit onze passie voor interieur zijn wij Maurits gestart. Hier werken voelt vaak meer als een hobby dan als werk." Dit is ook de plek waar Dennis is geboren. Toen hij drie jaar was verhuisde hij naar Prinsenbeek.

   

  Maurits is ingedeeld in vijf stijlkamers, volledig ingerichte slaapkamers, vervolgt hij. ,,Wij willen onze klanten inspireren en helpen.’’ En ondanks de luxe uitstraling van de winkel en het persoonlijke advies, betaal je volgens Dennis niet de hoofdprijs. "We zijn immers onze eigen leverancier, want we verkopen onze eigen beddencollectie." www.maurits-shop.nl

   

  Dinsdag 14 juli 2020
  PrinsenbeekslaapkamerwinkelMaurits
  (Foto's: Maurits)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.