Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Beginnerscursus TaiChi - Qigong Prinsenbeek

  De vereniging TaiChi –Qigong Prinsenbeek verzorgt al twaalf jaar iedere week Tai Chi-trainingen (Yang style) in de gymzaal van Sporthal De Drie Linden. Eind maart start een drie maanden durende beginnerscursus.

  Door John Backx

  Tai Chi is de meest verspreide traditionele Chinese bewegingskunst en wordt gekenmerkt door ronde, vloeiende en harmonieuze bewegingen, die zeer langzaam en ontspannen worden uitgevoerd. De zachte vormen ontspannen zowel de spieren als de gewrichten en verbeteren je houding en balans. Het is een pad om je innerlijke rust terug te vinden en je levenskracht te versterken.

   

  Beginnerscurus

  Eind maart start een drie maanden durende beginnerscursus. Aan het eind van de cursus zul je over voldoende basisvaardigheden beschikken om zelf te kunnen blijven trainen of aan te sluiten bij onze bestaande groep. De kosten zijn 7 euro per les. De laatste twee lessen van dit seizoen (twee weken voordat De Drie Linden sluit vanwege de zomervakantie) zijn gratis. Voor meer informatie: 06-11691360 (na 18.00 uur) of taichi_nl@hotmail.com.

  Zaterdag 18 maart 2023
  PrinsenbeekTaiChicursus
  0
  [nexturl]
  Reacties