Groenrijk kerst 728
 1. Beekse verwennerij bij kennismaking

  Stichting Nu Jij! organiseert al verschillende jaren de Verwendag 2.0, voor ernstig zieke jongvolwassenen van 18 tot 40 jaar. Voorafgaand aan deze dag op 17 december in Breda was er woensdag in Prinsenbeek alvast een kennismakingsactiviteit.

  Van de vijftien leden van deze groep konden er woensdag negen bij zijn. Zij mochten bij kledingzaak Stijlvol-Stoer met waardebonnen van de stichting en een bijdrage van de zaak zelf iets leuks uitzoeken. Lunchspeciaalzaak Janssen ’n van Dongen trakteerde de deelnemers op een hapje en een drankje.

   

  Stichting Nu Jij! is met de verwendagen voor ernstig zieke mensen al vele jaren te gast in Prinsenbeek, zowel bij Nancy en Addie Korsten aan de Overveldsestraat als bij Wilma en John Heller aan de Beeksestraat, vertelt Leny van Zundert van de stichting. Ook horeca- en andere ondernemers en veel vrijwilligers uit het dorp helpen mee om zowel deze oudere groep als de jongeren van Nu Jij! 2.0 een fijne dag te bezorgen, benadrukt ze. 

   

  In 2018 is ook begonnen met Nu Jij! Kids, een verwendag voor chronisch zieke kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, samen met hun ouders, broertjes en zusjes. 

   

  Ook volgend jaar zullen er weer verwendagen zijn. En sponsoring is volgens Van Zundert altijd welkom. Mogelijk zijn er ook nog mensen die tot de doelgroep van de verwendag behoren en op de aanmeldlijst zouden willen komen. Aanmelden kan via mail@stichtingnujij.nl. Meer informatie: www.stichtingnujij.nl.

  Donderdag 24 november 2022
  prinsenbeekStichting Nu Jij!jongerenverwendagkanker
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/veldtoertocht-rtc-zondag-met-nieuwe-route/
  Reacties