1. Beekse Smart zingt voor Zonnebloem

  Beekse Smart zingt voor Zonnebloem
  Smartlappenkoor Beekse Smart organiseert komende zondagmiddag 23 september een benefietconcert voor de Zonnebloem afdeling Prinsenbeek. Bij goed weer zingt het koor op het terras en bij regen binnen.

  Door Hanneke Veltman

  Ieder jaar kiest Beekse Smart een goed doel om ondersteunen. Nationale Vereniging de Zonnebloem is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor mensen met lichamelijke beperkingen door ziekte, leeftijd of handicap. Het is met ruim 38.000 vrijwilligers een van de grootste vrijwilligersorganisaties in Nederland. De vereniging telt ongeveer 1.100 lokale afdelingen, die individueel of in samenwerking activiteiten organiseren. Jaarlijks worden ruim een miljoen bezoeken aan huis afgelegd bij mensen die door een lichamelijke beperking moeilijk de deur uit kunnen.

   

  Het doel van vereniging de Zonnebloem afdeling Prinsenbeek is om hun leden een dag met een ‘gouden randje’ te bieden. De opbrengst van het benefietconcert zal worden besteed aan onder meer een mooie en gezellige Nieuwjaarsviering 2019.

   

  Ook dit jaar is de opzet van het benefietconcert: ‘Kies een liedje voor één euro’. Op een intekenlijst kunt u aangeven welk liedje Beekse Smart voor u ten gehore zal brengen. Bij iedere sessie wordt gekozen uit de liedjes met het meeste aantal stemmen.

   

  U bent weer van harte welkom bij Café de Elsakker in het buitengebied van Prinsenbeek, aan de Nieuwveerweg 2, die parallel loopt aan de A16. Een gezellige uitspanning met groot buitenterras, waar het heerlijk vertoeven is ter onderbreking van een fiets- of wandeltocht. Ook met de auto is deze gelegenheid goed te bereiken en er is volop parkeergelegenheid.

   

  De optredens vinden plaats tussen 14.30 en 17.00 uur. Kom gezellig meezingen en steun dit goede doel! Wij hopen weer velen van u te mogen ontmoeten!

  Donderdag 20 september 2018
  PrinsenbeekDe ZonnebloemBeekse SmartsmarlappenkoorCafé de Elsakker
  Beekse Smart zingt voor Zonnebloem
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.