1. Beeks team in Zuiderzee Klassieker

  Beeks team in Zuiderzee Klassieker
  Het fietsteam ‘PB2018 Met z’n allen kom je verder’ uit Prinsenbeek gaat op zaterdag 29 september 120 kilometer fietsen voor de Maag Lever Darm Stichting. Vanuit Amersfoort rijden de elf sportievelingen de Zuiderzee Klassieker.

  Mocht u het team willen sponsoren dan kan dat op de website van het evenement: klik hier.

   

  Het Prinsenbeekse team bestaat uit Mechteld en Eltje Taks, Ronald Meulenbroek, Yannick en Jolanda van den Goorbergh, Lia en Johan Schaafsma, Jan en Jolande Hoppen, Irma en Ed van Toledo, Jack Sweres en Henny Beekmans.

   

  De Maag Lever Darm Stichting organiseert de klassieker alweer voor de achtste keer, meldt de stichting op de website van het evenement. ‘Met de fietstocht zamelt ze geld in voor meer onderzoek naar darmkanker en andere spijsverteringsziekten, zoals de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en coeliakie. Aan de Zuiderzee Klassieker doen jaarlijks meer dan duizend fietsers mee, die samen elk jaar ruim 200.000 euro binnenfietsen. Dit jaar start de tocht in Amersfoort, de thuishaven van de Maag lever Darm Stichting én het middelpunt van Nederland. Dit sluit prachtig aan bij het doel waarvoor we fietsen: de buik, het middelpunt van onze gezondheid.’

  Woensdag 12 september 2018
  Beeks team in Zuiderzee Klassieker
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.