1. Beeks onderonsje aan De Kuil

  Het was een echt Beeks feestje zaterdag op het terrein van zwembad De Kuil in Prinsenbeek. Niet alleen veel dorpsgenoten onder de aanwezigen, ook het ‘Beeks Onderonsje’ zorgde voor lokaal vermaak tijdens deze vierde editie van het PITT Festival. En dat bij heerlijk festivalweer.

  De organisatie van het evenement was voor de eerste keer in handen van de familie Renne, de nieuwe uitbater van Café-Bar De Stee. Kim en Mike Renne hadden ervoor gekozen het podium niet meer richting het water, maar op de ligweide op te bouwen. Het publiek leek ook iets jonger dan voorgaande jaren.

   

  Hoeveel mensen er precies waren, is niet bekend. Dat de fietsenstalling helemaal vol stond wel. En ook dat de aanwezigen zich uitstekend vermaakten en het bier rijkelijk vloeide.

   

  Na optredens van Robin van Damme, Marco Kanters, Joerie Plaizier, Diva Turner en Rob van Daal gaf DJ Rick Ottenheim rond half acht de microfoon aan gelegenheidsartiesten Lars Aerts, Joey de Klerk, Jordie van Riel en Jim van Mechelen van het ‘Beeks Onderonsje’. Die leefden zich om beurten uit met een jolig nummer, tot vermaak van de gasten. De stemming zat er goed in. Later waren er nog optredens van Raymon Hermans en Johnny 500.

  Zaterdag 21 september 2019
  PrinsenbeekPITT FestivalDe Kuil
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.