Groenrijk zomergoed 728
 1. Beek Vooruit zoekt meisjes voor nieuw team

  Voetbalvereniging Beek Vooruit in Prinsenbeek wil volgend seizoen met een meisjesteam MO11 starten. Hiervoor is de club nog op zoek naar enkele teamgenoten, sportieve meisjes die zijn geboren in 2010 of 2011.
  Beek Vooruit zoekt meisjes voor nieuw team
  (Foto: www.beekvoouit.nl)

  Door Beek Vooruit

  Lijkt het je leuk om lekker te voetballen? Meld jezelf dan aan om het komende seizoen in het meisjesteam MO11 te voetballen!

   

  Bij Beek Vooruit zijn we druk bezig met de voorbereiding van het volgend seizoen. We hopen na de zomer weer fijn te kunnen trainen en wedstrijden te spelen (wellicht aangepast?).

   

  Oranje

  Meiden/vrouwenvoetbal is populair en dat merken wij bij Beek Vooruit ook. Het aantal meisjes dat de afgelopen jaren is gaan voetballen of keept, groeit gestaag. Daar zijn we erg blij mee als vereniging. Er zijn zelfs meisjes die momenteel in het echte Oranje (jeugd) voetballen of keepen. Dat laatste is superleuk en daar zijn wij ook heel trots op. Het allerbelangrijkste is natuurlijk plezier in het spelletje en jezelf verder ontwikkelen.

   

  Momenteel zijn we specifiek op zoek naar sportieve meisjes die geboren zijn in 2010 of 2011, die het leuk zouden vinden om te gaan voetballen. Als zich nog een paar meisjes aanmelden dan kunnen we volgend seizoen ook een meisjesteam MO11 starten. Zie hiervoor de website www.beekvooruit.nl.

   

  Bij Beek Vooruit zijn er volgend seizoen in elk geval vier meidenteams en een vrouwenteam, en dus hopelijk ook een ‘Meisjes Onder 11'-team!

   

  Andere leeftijdscategorie

  Meisjes/vrouwen uit een andere leeftijdscategorie mogen zich natuurlijk ook aanmelden. We zullen dan bekijken of het mogelijk is dat zij volgend seizoen ook ingedeeld kunnen worden bij een team.

   

  Als je vragen hebt, kun je ook een e-mail sturen naar tc@beekvooruit.nl.

  Woensdag 20 mei 2020
  PrinsenbeekBeek Vooruitvoetbalmeisjes
  Beek Vooruit zoekt meisjes voor nieuw team
  (Foto: www.beekvoouit.nl)
  0
  Reacties