Groenrijk kerst 728
 1. Bedankje Stichting WinterWonderBeek

  Ondanks beperkingen en zónder schaatsbaan is de dertiende editie van WinterWonderBeek toch een succes geworden. Dit meldt het bestuur van de Stichting WinterWonderBeek, dat alle betrokkenen wil bedanken voor hun bijdrage hieraan.
  Bedankje Stichting WinterWonderBeek

  Door Stichting WinterWonderBeek

  De dertiende editie van WinterWonderBeek zit erop. Een wel zeer bijzondere editie, kunnen we zeggen. Waarbij door de steeds maar wijzigende Covid-19-regels er heel veel moest worden aangepast. Helaas hebben we met pijn in ons hart moeten besluiten om geen schaatsbaan weg te zetten. Maar een werkelijk prachtige kerstboom, de roetsjbaan en de ‘Verlichte huizenroute’ zorgden voor gepast vertier op de Markt van Prinsenbeek.

   

  Als evenement, maar zeker ook als dorp, waren we landelijk nieuws en wisten de media ons te vinden. Uit het hele land kwamen er mensen om WinterWonderBeek te bezoeken. We kunnen wel vaststellen dat, ondanks het ontbreken van de schaatsbaan, deze editie een geslaagd evenement is geweest.

   

  Langs deze weg willen wij alle vrijwilligers, sponsoren, gemeente, pers, horeca en bezoekers bedanken voor dit geslaagd evenement. En stiekem hopen we weer op de medewerking van de vele vrijwilligers en sponsoren tijdens de veertiende editie.

   

  Schaatsbaan

  Eén ding is zeker: er komt een volgende editie van WinterWonderBeek, met hopelijk een schaatsbaan, een roetsjbaan, kerstboom en de ‘Verlichte huizenroute’. We zullen er alles aan doen om er van 15 december 2022 tot en met 5 januari 2023 weer een mooi evenement van te maken op de Markt in Prinsenbeek.

   

  Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met secretaris@winterwonderbeek.nl.

  Donderdag 20 januari 2022
  PrinsenbeekWinterWonderBeekschaatsbaanroetsjbaankerstboom
  Bedankje Stichting WinterWonderBeek
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/laurentius-wil-huurder-uit-woning-gertrudisoord-na-vondst-5-5-kilo-hennep/
  Reacties