1. BC Prinsenslag zoekt nieuwe leden

  BC Prinsenslag zoekt nieuwe leden
  Badminton Club Prinsenslag bestaat bijna 50 jaar en heeft veel trouwe leden, maar kan nog wel wat nieuwe spelers gebruiken. De Prinsenbeekse vereniging is dan ook op zoek naar nieuwe leden.

  Door Bestuur BC Prinsenslag

  Badminton is een sport die voor vrijwel iedereen toegankelijk is. Jong en oud spelen samen. BC Prinsenslag is een recreatieve vereniging; er wordt geen competitie gespeeld. We hanteren de nieuwe spelregels.

   

  Je kunt iedere donderdagavond tussen 20.00 en 23.00 uur vrij spelen in De Drie Linden. Zaalschoenen zijn daarbij verplicht. Wanneer je het eerst nog wilt uitproberen, kun je een paar keer een racket van de vereniging lenen. Je betaalt slechts 35 euro per kwartaal, dus het is ook nog eens een goedkope sport. Wanneer je een avondje wilt proberen, betaal je slechts 3 euro. Wanneer je besluit om lid te worden, wordt dit bedrag afgehaald van het inschrijfgeld.

   

  Prinsenslag is ook een vereniging waarbij de gezelligheid belangrijk is. We hebben een aantal keren per jaar dan ook nog andere activiteiten zoals een fietstocht, barbecue, Nieuwjaars- en zomerborrel. Dit is geheel vrijblijvend natuurlijk.

   

  Loop gerust eens een avondje binnen en speel mee om het uit te proberen en de sfeer te proeven. Je bent van harte welkom.

  Woensdag 05 december 2018
  PrinsenbeekbadmintonPrinsenslag
  BC Prinsenslag zoekt nieuwe leden
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.