1. Band lek gestoken na ergernis over parkeren

  Een bewoner van de Baroniestraat in Prinsenbeek schrok vanochtend toen hij ontdekte dat iemand de band van zijn op de openbare weg geparkeerde auto had lek gestoken. Vorige week had hij wel een dreigbrief op het voertuig aangetroffen, maar deze actie had hij niet zien aankomen.
  Band lek gestoken na ergernis over parkeren

  De gedupeerde parkeert de Kia, een tweede auto, altijd wat verderop in zijn straat, op een plek waar niemand er last van zou moeten hebben. Hij staat voor de woning van een buurman, met diens instemming. Toch bleek vorige week dat niet iedereen hier even gelukkig mee is. Achter de ruitenwisser trof hij toen een briefje aan met de tekst:. ‘Graag je auto in je eigen straat parkeren. Parkeerplaats is voor bewoners van onze straat. En jij zet hem altijd hier. Volgende keer bellen we de gemeente.’ ,,Notabene ondertekend met ‘Bewoners Baroniestraat’, waar ik dus ook bij hoor’’, aldus de eigenaar.

   

  En nu lijkt het erop dat de schrijver van het briefje niet de gemeente heeft gebeld, maar tot vernieling is overgegaan. ,,Er is aan de zijkant een mes in de band gestoken. Dit is iets wat ik nooit heb meegemaakt in deze buurt’’, aldus de auto-eigenaar, die er toch al een flink aantal jaren woont. Hij noemt het ‘volstrekt belachelijk’ en is er ontdaan van. ,,Waarom neemt die persoon niet gewoon even contact met je op als hij zich ergens aan ergert?’’ Hij heeft aangifte gedaan bij de politie en is niet van plan nu zijn auto ergens anders te gaan parkeren.

  Donderdag 06 juni 2019
  PrinsenbeekautoBaroniestraatlekke bandparkerenpolitie
  Band lek gestoken na ergernis over parkeren
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.