Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. BAK-plaotjesavond

  BAK-plaotjesavond
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  De Kapellencommissie van de BAK van Boemeldonck presenteert vrijdag 12 januari ‘dun BAK-plaot’. In Café De Swaen zal het eerste exemplaar, met onder meer het ‘Boemeldoncks karnavalslied 2018’, worden overhandigd aan Prins Adrianus LII.

   

  Door BAK van Boemeldonck

  Deze overhandiging zal omlijst worden met een Boemeldoncks muzikaal feest. Vanaf dat moment zijn de cd’s voor 5 euro verkrijgbaar bij alle bekende verkooppunten en de leden van de BAK-Kapellencommissie.

   

  Muziek en Karnaval zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet voor niets wordt er al vóór de Prinsenzitting een liedjesfestival georganiseerd. De finalisten strijden met elkaar om het Karnavalslied van het jaar, een finale die voorafgaand aan de Prinsenzitting plaatsvindt. Alle ingezonden liedjes worden al vele tientallen jaren vastgelegd op een audio CD. Tot 2012 werd dit met vol enthousiasme door de Stichting 1-2-3 op zich genomen. Het eindresultaat werd tijdens een gezellige avond - Schefkesavond - aan het grote publiek gepresenteerd. Vanaf 2013 heeft de BAK-commissie Kapellen deze mooie uitdaging op zich genomen en is de avond omgedoopt tot 'Plaotjesavond'.

   

  Donderdag 11 januari 2018
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonck
  BAK-plaotjesavond
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.