1. BAK zoekt kandidaat Raad van Elf

  BAK zoekt kandidaat Raad van Elf
  De Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) is op zoek naar een kandidaat voor de Raad van Elf. Ze doet een oproep om personen die helemaal in die rol passen aan te dragen.

  Door BAK van Boemeldonck

  De Raad van Elf is niet alleen de steun en toeverlaat van de Prins maar ook van de BAK van Boemeldonck. Deze ‘pèrde van de BAK’ ondersteunen in raad en daad vele activiteiten en feesten die worden georganiseerd. Daarnaast zijn ze een belangrijk onderdeel van de presentatie van de Prins en gevolg. In dit gezelschap zijn we op zoek naar een nieuw lid. Kent u iemand die perfect in de rol past? Geef dan zijn naam door en de motivatie, waarom hij de Raad van Elf kan versterken. Graag melden bij de Sik van Boemeldonck, sik@boemeldonck.nl.

   

  Boemeldonckse Inkoop Kommissie (BIK)

  De bestellijsten zijn inmiddels naar alle Boemeldonckse clubs gezonden. Alle deelnemers aan zowel de Grote Optocht als de Kinderoptocht kunnen materialen bestellen. Heb je als deelnemer aan één van de optochten geen mail ontvangen en/of wil je meer informatie? Kijk dan op de site www.boemeldonck.nl of mail je vragen naar bik@boemeldonck.nl.

   

  Jubileumjaar?

  Heeft je club dit jaar een 11de , 22ste of 33ste  jubileumjaar? Meld het bij de BAK, zodat daar passend aandacht aan gegeven kan worden. Mail naar sik@boemeldonck.nl.

   

  Vrienden van de BAK

  Tijdens het Biks Blaos Festijn heeft u zich misschien als ‘Vrienden van de BAK’ aangemeld en bent u daarmee in het bezit gekomen van het speciaal daarvoor gemaakte ‘pinneke’. Deze uiting van ondersteuning aan Boemeldoncks karnaval kunt u het hele seizoen bemachtigen. Meer weten? Stuur dan een mail naar penning@boemeldonck.nl.

   

  Agenda 

  12-10-2018 Clubvergadering, Veehandelshuis

  04-11-2018 Liedjesfestival, Valdijck

  09-11-2018 Prinsenzitting, De Drie Linden

  10-11-2018 BAK-fietstocht       

  03-03-2019 Karnavalszondag  

   

  ‘Blefde plakke?!’

   

  De Sik, René Domstorff 

  Bel/app: 06-11391792

  Mail: sik@boemeldonck.nl  

  Info: www.boemeldonck.nl

  Donderdag 20 september 2018
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonck
  BAK zoekt kandidaat Raad van Elf
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.